e.l.e arkitekter söker en framtida Partner

Har du vana av att självständigt driva projekt som handläggare och vill utvecklas på ett mindre kontor tillsammans med företaget? Vi söker dig som har kreativ förmåga och vana av arkitektoniskt ansvar. Har du redan idag kundkontakter och är intresserad av dialogen med kund och projektgrupp, så är det meriterande.

Vi vill att du ska växa in i företaget och utvecklas tillsammans med oss. Hos oss finns möjligheter att utveckla dina kundkontakter och idéer, både i projekten och kring företaget. På något års sikt finns stora möjligheter för ökat inflytande och större eget ansvar.

Medverkande arkitekter

Vi söker också dig som påbörjar din yrkeskarriär eller har några års erfarenhet. Vi vill att du har avlagt magisterexamen i arkitektur. Du delar vårt intresse för arkitektur och ser möjligheten att göra något fint i alla projekt. Vi jobbar i en platt organisation där du kan vara med och påverka kontoret både på kort och lång sikt.

e.l.e arkitekter är ett Stockholmskontor etablerat sedan 1941. Vi jobbar idag med en stor variation av uppdrag, huvudsakligen kring kontor, fastigheter och bostäder. Projekten är både ombyggnadsprojekt och nyproduktion.

Vi arbetar aktivt och kontinuerligt med projektplanering för att få en jämn arbetsbelastning, undvika övertid och samtidigt kunna ha roligt på jobbet. Vi ser utbildning och utveckling som en viktig del av yrket.

Kunskap om projektering i Revit är meriterande men inget krav.

Välkommen med din ansökan till work@e-l-e.se

Frågor besvaras av Tomas Enekvist tel. 070-728 74 57

Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt.

 

Short summary:

We are looking for an experienced architect, and possible future partner. Applicants for this position should have a solid understanding of Swedish as used in the field of architecture.

We are also hiring junior architects, either recently graduated or with a few years of experience. You should have at least a master’s degree in architecture. At e.l.e arkiteter we work primarily in the Stockholm region and our working language is Swedish, so at least basic knowledge in Swedish is desirable.

Questions to Tomas Enekvist tel. 070-728 74 57