kreativ arkitekt med några års yrkeserfarenhet

Vi söker förstärkning till vårt team av dig som är en kreativ arkitekt med några års yrkeserfarenhet.

Det är meriterande om du har:

  • intresse för material och färg,
  • stark formkänsla,
  • erfarenhet av projekt som kontor, skola eller hyresbostäder,
  • projekteringsvana,
  • examen på Mastersnivå i arkitektur.

På e.l.e arkitekter jobbar vi med en varierande bredd av uppdrag. Många är ombyggnadsprojekt i kontorsfastigheter eller flerbostadshus. Uppdragen kan vara skisser, koncept med färg och inredning och stora projekteringar för total- eller utförandeentreprenad.

Vi jobbar tillsammans i en öppen dialog där vi ser alla medarbetares utvecklingsmöjligheter. En kontinuerlig fortbildning i yrket är viktigt hos oss. Vårt kvalitetstänk bygger på ett delat ansvar vilket möjliggör för oss att jobba självständigt. Vi har ett trivsamt, luftigt kontor på Södermalm men har även goda rutiner för hemmaarbete under nuvarande omständigheter.

Kontoret håller på och genomgår en förändring i ägarstrukturen i samband med två pensionsavgångar. Vi breddar även ägandet med flera nuvarande medarbetare. Många nya idéer, kreativitet och en god planering präglar vår förändringsprocess. I förlängningen av detta ser vi att vi på både kort och lång sikt behöver stärka vår bemanning och vårt team.

Vi jobbar i Autocad architecture och Revit.

Vi kommer behandla ansökningarna löpande och kalla till intervjuer på distans från och med 12/4 så välkommen med din ansökan!

Ansökan i form av CV och portfolio skickas till work@e-l-e.se

Frågor besvaras av Nina Kiiskinen tel. 070-728 74 69